Recept voor chocolade


Recept voor chocolade. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

200 gram pure chocolade met appelsien
200 gram pure, zwarte chocolade
150 gram fijne kristalsuiker
210 gram zachte boter
2 eetlepels gezeefde bloem
3 grote verse eieren

Stap 2. De bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden en beboter vooraf de springvorm.

Neem de chocolade en breek deze in stukken.

Leg de chocoladestukken in een kom welke geplaatst is in een warmwaterbad op zacht vuur.

Smelt op deze manier de chocolade.

Roer zachtjes met een spatel om aanbakken te voorkomen. Voeg geleidelijk boter toe tijdens het roeren en roer door tot er een homogeen mengsel ontstaat.

Neem de kom uit het warmwaterbad en voeg suiker, bloem en de eieren toe tijdens het roeren.

Giet het mengsel in de springvorm en plaats het in de voorverwarmde oven voor een duur van 35 minuten op 150 graden.

Voor het serveren enkele minuten laten afkoelen.

Smakelijk!



Plaats een reactie