Recept voor appeltaart


Recept voor appeltaart. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De benodigdheden

3 eetlepels griessuiker
2 eetlepels gesmolten boter
1 pak bladerdeeg
2 eetlepels appelmoes
3 appels
4 eetlepels citroensap
½ dessertlepel kaneel poeder

Stap 2. De bereiding

Begin eerst met het bekleden van een taartvorm met bladerdeeg en doorprik dit deeg op enkele plaatsen met een vork.

Laat de appelmoes even opwarmen en strijk deze uit over de deegbodem.

Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels vervolgens in dunne schijfjes.

Haal de schijfjes appel onmiddellijk door het citroensap, om verkleuring te voorkomen, en schik ze vervolgens in de taartvorm.

Bestrooi dit nu met het mengsel van kaneel en griessuiker.

Vervolgens verdeel je hier de boter over met een penseel.

Nu mag je de taart in een voorverwarmde oven plaatsen (220° C) gedurende 35 minuten.

Smakelijk



Plaats een reactie