Recept met pasta


Recept met pasta. Wij zochten het voor je uit:

Deze pasta kan je bereiden met verschillende pasta: tagliatelle , tortellini, ravioli , macaroni,…

Hoe maak je de pesto saus:

Doe in de blender 50 gram verse basilicumblaadjes + 25 gram pijnboompitten (die even op een warme pan zijn aangebakken zonder olie) + 25 gram Parmezaanse kaas + 1 teentje knoflook + wat grof zout en wat peper + zo’n 1dl olijfolie.

Meng dit alles goed onder elkaar.

Je saus is reeds klaar

Kook je pasta gaar zoals op de verpakking vermeld.

Leg deze op een voorverwarmd bord en doe hierop de pestosaus. De pesto hoeft eigenlijk niet opgewarmd te worden,zelfs al komt hij uit de koelkast, de hitte van de pasta moet volstaan.

Leg nu nog een blaadje verse basilicum erop en geschaafde Parmezaanse kaas in langwerpige schijven.

Smakelijk!



Plaats een reactie