Recept met forel


Recept met forel. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

4 forellen
600 gram wortelen
4 radijzen
2 deciliter kippenbouillon
4 eetlepels droge wijn
1 bosje bladpeterselie
4 takjes tijm
olijfolie
peper en zout

Stap 2. De bereiding

Maak de wortelen schoon en snij ze in lange schijfjes.

Kook bouillon en blancheer ze drie minuten.

Maak ondertussen de radijsjes schoon en snij ze in stukjes.

Kruid hierna de forellen aan binnen- en buitenkant.

Doe dit met peper, zout en tijm.

Pak aluminiumfolie en vet deze in met bijvoorbeeld olijfolie.

Leg een stuk vis, wat worteltjes en wat radijsjes op ieder vel.

Doe er wat bouillon en witte wijn overheen.

Vouw het geheel dicht en leg het 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Zorg dat de folie goed dicht is, zodat er geen vocht uitloopt.

Lekker om te serveren met gestoomde aardappelen.

Smakelijk!



Plaats een reactie