Hoe witte kool bereiden?
Hoe witte kool bereiden? Wij zochten het voor je uit:
Stap 1 Snijdt een hele kool (rood of groen) in vieren, snijdt de kern in het midden er uit. Hak of schaaf zoals nodig is voor uw recept, en spoel daarna in een vergiet.
Stap 2 Stoom groene- of Chinese koolpartjes 6 tot 8 minuten en serveer met Aziatische pindasaus(voor een eenvoudige versie, klop ¼ pot gladde pindakaas, bij voorkeur ongezoet, met 2 eetlpls warm water, 2 eetlpls soyasaus, 1 ½ theelpl azijn, en 1 tot 2 eetlpls sambal). Garneer met gehakte koriander.
Stap 3 Kook de koolpartjes 8 tot 10 minuten.
Stap 4 Bak de gehakte of geschaafde kool 6 tot 8 minuten op middelmatige hitte, of totdat ze gaar zijn maar nog steeds knapperig.