Hoe pudding maken?


Hoe pudding maken? Wij zochten het voor je uit:

Ingrediënten

Grote kom
4 theelepels maïzena
1 ½ theelepels suiker
3 kopjes melk
2 eieren
4 theelepels boter
1 1/2 theelepels vanille extract

Stap 1: Meng de maïzena met een beetje melk in een grote kom. Roer alles goed door.

Stap 2: Voeg de eieren toe aan de maïzena en de melk en zorg er voor dat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

Stap 3: Voeg geleidelijk aan de rest van de melk toe aan de kom en voeg daarna de suiker toe. Roer opnieuw alles goed door.

Stap 4: Plaats de kom met de pudding mix voor 10 minuten lang in de magnetron.

Stap 5: Haal de kom uit de magnetron en roer het vanille extract in het mengsel.

Stap 6: Stop de boter in de pudding mix en zet het mengsel opnieuw 10 minuten lang in de magnetron.

Stap 7: Verwijder de pudding uit de magnetron en klop het op met een handmixer of een vork totdat het mengsel dikker wordt. Als de pudding nog steeds niet dik genoeg is, zet het mengsel dan voor 5 minuten nogmaals in de magnetron. Voeg een klein beetje extra melk toe als de pudding te dik is geworden.

Stap 8: Dien de pudding op in kommen of op dessert bordjes. Bedek en zet alle pudding die overgebleven is in de koelkast.



Plaats een reactie