Hoe chocoladefondue?
Hoe chocoladefondue? Wij zochten het voor je uit:
Stap 1 Bereid de chocolade-fondue volgens recept 30 minuten voordat uw gasten komen. Chocolade-
fondue kan heel eenvoudig zijn zoals gesmolten chocoladesnippers of wat ingewikkelder.
Stap 2 Breng het mengsel over een een aangestoken fonduestel zodra de chocolade gesmolten is.
Stap 3 Rangschik dippers op een presenteerblad naast het fonduestel. Geschikte dippers voor
chocolade-fondue zijn; fruit, angel food cake, brownies, donuts en andere zoete producten.
Stap 4 Instrueer gasten hoe een stukje aan te spietsen, in de fondue te dopen en het dan rond te
draaien om het teveel aan chocolade te verwijderen.
Stap 5 Leg de fondue ettiquette-regels uit aan uw gasten. De regels houden in; het is verboden dat
gasten met de mond de fondue-vork aanraken, twee keer indopen, en een stukje voedsel in de
fonduepot laten vallen.
Stap 6 Houdt de dippers en fondue-aanvoer in de gaten. Zonodig aanvullen.