Hoe eten met chinese stokjes?
Hoe eten met chinese stokjes? Wij zochten het voor je uit:
Stap 1. Hou 1 eetstokje tussen je duim en middenvinger. Plaats het eetstokje zodat het op de basis van je duim ligt (op het gewricht) en aan het onderste gewricht van de middenvinger. Dit eetstokje mag je wijsvinger niet raken.
Stap 2. Plaats het andere eetstokje tussen je duim en wijsvinger. De zijkant van het eetstokje moet op de top van je duim rusten; De top van het eetstokje moet op het kussen van je wijsvinger rusten.
Stap 3. Zorg ervoor dat de toppen van de eetstokjes parallel zijn.
Stap 4. Hou het eerste eetstokje stil terwijl je oefent om het tweede eetstokje naar het eerste toe te bewegen.
Stap 5. Gebruik deze techniek om de eetstokjes rond een stuk voedsel te plaatsen.
Stap 6. Hou het voedsel stevig vast terwijl je het naar je mond brengt.