Recept voor chocoladetaart


Recept voor chocoladetaart. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediënten

– 200 gram boter
-150 gram zelfrijzend bakmeel
-3 lange repen pure chocolade
-1 lange reep melkchocolade
-125 ml slagroom
-4 eieren
-200 gram basterdsuiker
-200 gram walnoten
-½ theelepel zout

Daarna hebben we ook wat materiaal nodig:

-Mixer
-Kom
-Bakvorm
-Schaal
-Bakpapier

Stap 2. De bereiding

Wat we eerst doen is de oven opwarmen op ongeveer 175°C, snijdt vervolgens de boter in blokjes en plaats die in de pan.

Nadat je de boter erin hebt gedaan, neem je de chocolade en breek je die in stukjes die ook terechtkomen in de pan.

Zet de pan op het fornuis en laat de boter en het chocolade samen smelten, niet vergeten te roeren!

Als dit gesmolten is, neem je het van het fornuis af en laat je het afkoelen.

Neem daarna een beslagkom en breek de eieren erboven en klop ze met de mixer los. Voeg de basterdsuiker en ½ theelepel zout toe.

Voeg daarna ook de chocolade en de boter toe en roer goed.

Vervolgens voeg je de bakmeel en de walnoten toe.

Neem de bakvorm en leg er een vel bakpapier in waarna je de chocoladebeslag op het bakpapier schept en je de bovenkant glad maakt.

Laat de taart dan ongeveer een half uur bakken. Als dit gedaan is laat je het een

Als dit gedaan is kan je de chocolade met de slagroom toevoegen aan de taart.

Laat de taart in de koelkast tot dat het glazuur hard is geworden en eens dat klaar is: smullen maar!



Plaats een reactie